Ivana Gorana Kovačića 1e

Poseban program osnaživanja mentalnog zdravlja

Dom zdravlja Čakovec je 2. siječnja 2024. godine započeo s provedbom Posebnog programa osnaživanja mentalnog zdravlja pokrenutog od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje i domovima zdravlja.

Zdravstvene usluge u području psihodijagnostike, psihologijskog savjetovanja i psihoedukacije namijenjene su osobama svih dobnih skupina s različitim emocionalnim, psihosocijalnim, zdravstvenim i ponašajnim teškoćama. Planirani oblici rada uključuju individualni, partnerski, obiteljski ili grupni tretman, psihološke radionice i predavanja.

Poseban program osnaživanja mentalnog zdravlja provodi Djelatnost za psihologiju koja je smještena na prvom katu Doma zdravlja Čakovec. Usluge psihologa su besplatne i pružaju se bez uputnice liječnika.

Naručivanje za posjet psihologu može se obaviti putem e-maila psihologija@dzck.hr, pozivom na telefonski broj 040/372-390 ili osobno od ponedjeljka do petka između 13 i 15 sati. Aktivnosti Programa se odvijaju od 7.30 do 19.30 sati. 

Pozivamo Vas da koristite usluge psihologa i da na mrežnoj stranici Doma zdravlja Čakovec pratite informacije o programima i aktivnostima koje će se razvijati i provoditi na dobrobit svih korisnika primarne zdravstvene zaštite.

Dobro zdravlje i sretnu Novu 2024. godinu želi Vam

Stručni tim Programa

Skip to content